Bedrijf

Wij zijn Webvillas.net De kennismaking!


Webvillas.net is een bedrijf, gespecialiseerd in de verhuur van villas en appartementen met zwembad in Javea, Costa Blanca. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en bieden een uitstekende service aan zowel de huurders als aan de eigenaren. Al de accomodaties zoeken wij met zorg uit en voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Maar Webvillas.net is ook een groep mensen die met veel enthousiasme zijn werk doet. Titia en Hans zijn de eigenaren van Webvillas.net, Carolina is de officemanager en Mark en Benjamin,  zorgen ervoor dat alle accomodaties goed gecontroleerd worden. Wij zijn een goed gecoördineerd team, dat er naar streeft om de huurders optimaal van hun vakantie te laten genieten en voor de eigenaren een goed rendement te behalen.

 

Uw vakantie is ons werk

Uw vakantie is ons werk. Wij doen ons uiterste best om van ieder verhuurseizoen een succes te maken. Het is voor ons belangrijk dat u als huurder tevreden bent en kunt genieten van een heerlijke vakantie. Dit is voor ons iedere dag een uitdaging en onze belangrijkste doelstelling voor het aankomende verhuurseizoen is de perfecte villa of appartement in Javea voor u te vinden.

Onze tweede doelstelling is om de eigenaren, die hun vertrouwen in Webvillas.net hebben gegeven, een gerust gevoel te geven. Wij zorgen niet alleen voor het beheer van de accomodaties, maar bieden ook assistentie aan de huurders, onderhouden en controleren de accomodatie als het verhuurd is, leveren bedlinnen en handdoeken en bieden tevens online toegang tot de kalender van de accomodatie, waarmee eigenaren hun reserveringen kunnen bijhouden en perdiodes kunnen blokkeren en deblokkeren etc. Wij staan voor u klaar!

En al dit enthousiasme willen wij ook online met u delen. Wij zijn deze post begonnen via een nieuw communicatiekanaal, waarbij wij u iedere week op de hoogte houden van unieke plaatsen om te bezoeken aan de Costa Blanca. Tevens treft u hier al onze promoties en nieuwe accomodaties aan. Ook zullen wij u onze nieuwsbrief sturen en zijn wij zeer actief op onze sociale netwerken. Vergeet niet ons te volgen op Facebook en Google+!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *