Costa Blanca

Vakantievilla in Costa Blanca


Vakantievilla in Costa Blanca

Vakantievilla in Costa Blanca op de mooiste plekjes

Spanje is afwisselend, zowel qua klimaat, als wat betreft cultuur, levenswijze en natuur: van een groen, heuvelachtige landschap met weilanden en kleine vissershaventjes tot de bergen met de eeuwige sneeuw, zoals de Sierra Nevada of de Pyreneeën.Vakantievilla in Costa Blanca tot de drukbezochte stranden van de Costa’sVan de steile rotskusten tot de drukbezochte stranden van de Costa’s, en van wereldse steden tot de rust van kleine middeleeuwse dorpjes in het binnenland.
Cultuur in en om de Spaanse vakantiehuizen

De diversiteit en het contrast waardoor Spanje gekenmerkt wordt, komt ook tot uiting in het cultureel erfgoed. Het land is bezaaid met culturele bezienswaardigheden, elk met hun eigen invloed: Keltische, Iberische, Griekse-Romeinse, of Moorse. Die invloeden zijn soms ook in de Spaanse vakantiewoningen te herkennen.

Vakantievilla in Costa Blanca?

Het Spaanse volk kent een levendige cultuur, wat zich uit in de vele volksfeesten en in de muziek en dans (denk aan de “Flamenco” in Andalusië of de meer ingetogen Sardana in Cataluña) en elke regio heeft haar eigen feesten en gebruiken. Bovendien heeft Spanje een uitstekende keuken: olijven & olijfolie, tapas, vis & schaaldieren paëlla, wijn en sherry en bovendien een veelzijdige streekgastronomie. Probeer zeker eens Spaans te koken in uw Vakantievilla in Costa Blanca!

Voor een Vakantievilla in Costa Blanca, kunt u ons ook telefonisch bereikwn op Tel: (+34) 96 647 1797 / (+34) 96 647 0584

 

WEBVILLAS EUROPA S.L.©
Ctra. Cabo la Nao-Plá 122, Urb. La Plaza, 14
03730 Javea – España
Tel: (+34) 96 647 1797 / (+34) 96 647 0584
Fax: (+34) 96 577 0178

Email: mail@webvillas.netLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *