Costa Blanca

Vakantie appartementen in Spanje


 

Zoek hier uw Vakantie appartementen in Spanje

Vakantie appartementen in Spanje gelegen naast zeer gekende stad gelegen op ongeveer 100 km voorbij Barcelona.Het is een echte Spaanse kuststad gelegen aan de Costa Dorada.
De stranden zijn fijne zandstranden en het strand helt zeer langzaam af in de zee, wat zeer aangenaam is voor de kinderen.
Voor wie iets meer wil dan uitgaan en zonnebaden heeft de omgeving heel wat te bieden, zowel aan amusement als cultuur.

Vakantie appartementen in Spanje

Vanuit diverse vakantie appartementen in Spanje kun je gemakkelijk de bus of trein nemen naar Barcelona, deze stad is zeker het bezoeken waard. De stad Tarragona die een rechtstreekse busverbinding heeft is zeker ook een belevenis op zichzelf. Liefhebbers van archeologie en cultuur zullen hier zeker aan hun trekken komen.

Waneer je per vliegtuig komt ligt de luchthaven van Barcelona nogal veraf maar ben je veel goedkoper af, deze luchthaven is slechts 9 km van de vakantie appartementen in Spanje gelegen en een taxi zal gemakkelijk en niet zo duur zijn. Vanuit de luchthaven zijn er ook bussen in het hoogseizoen.

Voor een Vakantie appartementen in Spanje, kunt u ons ook telefonisch bereikwn op Tel: (+34) 96 647 1797 / (+34) 96 647 0584

Meer informatie over Vakantie appartementen in Spanje.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *