Vakantieverhuur

Log in tijdens uw vakantie: villa of appartament te huur in Jávea met wifi


Log in tijdens uw vakantie: villa of appartament te huur in Jávea met wifi

Vakantie is om te relaxenen en om uit te rusten, maar wie is er nog in staat om een week offline te zijn en geen contact te hebben met je sociale netwerken? Zonder Whatsapp-berichten te checken of een aantal foto´s te  delen van je heerlijke zonvakantie?

Voor velen is de enige manier om online te blijven het gebruik van mobiele data, waarover u beschikt op uw mobiel of tablet en hoogstwaarschijnlijk krijgt u voor het einde van uw vakantie al een bericht dat u de beschikbare data heeft opgebruikt, waardoor u uw berichten niet meer kunt checken en ook niet uw facebook account of een website kunt bezoeken.

Internet is ook perfect en handig om te gebruiken tijdens uw vakantie, hiermee controleert u toeristische informatie, schema’s, restaurant aanbevelingen etc…. Bij Webvillas beseffen we dat en presenteren we een overzicht van vakantiehuizen en appartementen te huur in Jávea met WiFi-netwerk:

 

Casa Media Luna

Casa Media Luna Javea, Spanje

Casa Media Luna voor zes personen ligt in de urbanisatie Media Luna in Jávea. Het heeft een woonoppervlakte van 140 m2 en ligt op een grondstuk van 1.000 m2 met uitzicht op de bergen. Het huis heeft twee verdiepingen, met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een privé zwembad en een groot terras met ligstoelen waar u zeker veel foto’s van zult maken om met uw vrienden te delen. Meer info hie

 

Casa Olivo

Casa Oliva, Javea, Spanje

Casa Olivo is een vakantiehuis voor 6 personen en bevindt zich in de urbanisatie La Cala in Jávea, slechts 4 km van het strand Arenal. Het heeft 3 slaapkamers met airconditioning, twee badkamers, een privé zwembad van 8×4 meter, een prachtig terras om te zonnebaden en een mooi overdekt terras waar u´s-ochtends heerlijk kunt genieten van uw eerste kop koffie. Huur het hier

 

 

 

Casa Xibeca

Casa Xibeca, Javea, Spanje

Casa Xibeca is rustig gelegen. Deze villa voor zes personen, verdeeld over twee verdiepingen, is gelegen in de urbanisatie Rafalet en heeft prachtig uitzicht op de berg Montgo, waar u zeker veel foto´s van gaat nemen en deze zult delen op sociale media. Casa Xibeca  heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, serre, grote terrassen, barbecue en zelfs een houtoven voor pizza of brood. Hier vindt u meer informatie.

 

 

Casa La Finca

Casa La Finca, Javea, Spanje

Bij de villa La Finca in Jávea voor 6 personen kunt u heerlijk zonnebaden op het terras of zwemmen in het privé zwembad. Het is gelegen in de urbanisatie Adsubia en heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, alarm en een privé zwembad 8×4 m. Bekijk de foto’s hier:

Dit zijn slechts een paar van onze vakantievilla´s, die wij te huur aanbieden in Javea met wifi. Op onze website kunt u nog veel meer villa´s en appartementen met internet aansluiting vinden. Het werkt heel eenvoudig. Op de pagina “huren” selecteert u de optie “internet” en kiest u het huis of appartement dat u wilt en kunnen de voorbereidingen voor uw vakantie beginnen!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *