Leer Jávea kennen

Dit zijn de stranden in Jávea met een Blauwe Vlag


De Blauwe Vlaggen zijn een bewijs van de goede kwaliteit van de stranden. Nog een jaar heeft de provincie Alicante de meeste prijzen gewonnen in Spanje en de regio van de Marina Alta heeft in 2017 zelfs in totaal 21 blauwe vlaggen voor de stranden, jachthavens, wandelpaden en wegen gekregen.

Jávea heeft ook het geluk, dat dit jaar opnieuw de drie meest bekende en populaire stranden van deze charmante stad aan de Costa Blanca zijn erkend met de Blauwe Vlag:  Het strand la Grava, Arenal en Granadella.

Het Arenal strand is het enige zandstrand in de gemeente Jávea en tevens ook één van de drukste vanwege zijn fijne zand en het ondiepe water. Het grenst in het noorden aan de Parador en in het zuiden aan het uitzichtspunt Punta del Castell.  Het Arenal strand is een boulevard met vele restaurants, bars en kraampjes. Een perfecte omgeving om te genieten met familie en vrienden en te verblijven in één van de appartementen, te huur bij Webvillas in Jávea, of een vakantiehuis met alle voorzieningen op loopafstand van het Arenal strand.

Granadella is de tweede van de stranden die de Blauwe Vlag heeft ontvangen. Een stenen strand in Javea toegankelijk via een weg met een steile helling. Het is gelegen in het zuidelijke gebied van Jávea en is de ideale locatie om te duiken vanwege het heldere water, maar ook voor een ontspannen dag van de zon en de Middellandse Zee te genieten. Ook in dit gebied zijn er huizen te huur,  waarin u van de rust van deze natuurlijke omgeving kunt genieten.

Granadella

 

En in het havengebied is de derde Blauwe vlag uitgedeeld voor het kiezelstrand La Grava. Transparant water, omgeven door de prominente kaap San Antonio waardoor het een perfect strand is om het hele jaar door te genieten.  Dit jaar wordt er een speel platform geïnstalleerd  bij dit strand, zodat La Grava het eerste winter strand van Marina Alta zal worden.

Grava

Jávea en de gehele Costa Blanca hebben een benijdenswaardige kust en wordt gezien als de beste bestemming voor een perfecte vakantie. Bij Webvillas zorgen wij ervoor dat alles goed is geregeld en dat tijdens de vakantie de enige zorg van onze clienten is dat ze heerlijk kunnen genieten. Uw vakantie is ons werk.
De stranden Arenal, Granadella en La Grava zijn de drie stranden die de Blauwe Vlag 2017 hebben gekregen. Ontdek onze  appartementen en vakantiehuizen in Jávea die wij in deze gebieden verhuren.

GuardarLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *