Covid-19

DESINFECTIE COVID-19


Als reactie op Coronavirus (Covid-19) bieden wij de mogelijkheid om een ​​uitgebreide ontsmetting van de door u gehuurde accomodatie uit te voeren met een vernevelingsmachine met antimicrobiële producten.

Deze desinfectie wordt uitgevoerd en gecertificeerd door een professioneel bedrijf VDL NETEGES, dat volledige ontsmetting en de afwezigheid van virussen garandeert.

Waar bestaat vernevelings desinfectie uit?

Het is een techniek die desinfectie van oppervlakten en omgevingen per ruimte (DSVA) uitvoert. Deze technologie garandeert een snelle en betrouwbare desinfectie, zeer geschikt voor het voltooien van reinigings- en desinfectieprocessen.

Het desinfectiemiddel wordt verspreid in de vorm van kleine nevelachtige druppels, waarbij op deze manier met perslucht de nevel, die zich gedraagt ​​als een gas, alle delen van de accommodatie bereikt en toegang krijgt tot hoeken of gebieden die ontoegankelijk zouden zijn door conventioneel sproeien.

De kleine waterdeeltjes waarin de biocide actieve deeltjes van het desinfectiemiddel zijn opgelost, zetten zich af op de oppervlakten in de ruimte en vormen er een dunne film op.

De producten zijn in 1 minuut effectief tegen het coronavirus (Covid-19). Ze bieden een aanhoudende antimicrobiële werking die helpt om oppervlakten en het milieu schoon en resistent te houden tegen herinfectie.

Certificaat

Het vernevelings desinfectieproces wordt uitgevoerd door een professioneel bedrijf VDL NETEGES, dat geautoriseerd is en een vergunning heeft om deze activiteit uit te voeren.

Aan het einde van het proces zal er een ontsmettingscertificaat afgegeven worden dat bij aankomst in de accommodatie aanwezig is en die de ontsmetting garandeert.

Voorreiniging van de accommodatie

Voordat de desinfectie door verneveling wordt uitgevoerd, wordt de accommodatie gereinigd om stof, vlekken of ander vuil te verwijderen.

Er worden desinfecterende middelen en biociden gebruikt, die door de gezondheidsautoriteiten worden aanbevolen, strikt volgens de aanbevelingen voor gebruik.

Bovendien wordt een desinfectieprotocol van bepaalde elementen toegepast voordat de verneveling wordt uitgevoerd.

Serviesgoed en keukengerei

Alle borden, glazen, bestek of ander keukengerei, wordt gedesinfecteerd met ipochloorzuur. Het is een ecologisch product en is goed voor het milieu.

Textiel, banken en stoffering

Alle sets lakens en handdoeken worden gewassen op een minimumtemperatuur van 60 graden. Bekleding en banken worden bespoten met een textieldesinfectiemiddel.

Elektronische apparaten en veelvuldige contactoppervlakken

Afstandsbedieningen, knoppen, sleutels, enz. worden handmatig gereinigd met een desinfecterend product.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *