Bezienswaardigheden

8 tips om je koffer in te pakken


8 tips om je koffer in te pakken

Uw koffer inpakken en besluiten welke kleding u mee wilt nemen op vakantie kan een heel karwei zijn. De bestemming heeft u al uitgekozen, je gaat heerlijk genieten van de stranden en baaien in één van de vakantiehuizen in het prachtige Jávea, die je gehuurd hebt bij Webvillas.net. Neem de volgende tips door, zodat het inpakken van je koffer een stuk makkelijker wordt.

Maak een checklist

Een checklist maken is de eerste stap en heel belangrijk. Ga er even voor zitten en bedenk wat je allemaal mee wilt nemen. Op tijd de artikelen gaan kopen die nog nodig zijn voor de vakantie, scheelt een hoop gehaast op het laatste moment. Bekijk na een paar dagen de checklist nog een keer om er zeker van te zijn dat je niks vergeten bent.

Neem goed te combineren kleding mee

Het makkelijkste is om kleding mee te nemen die goed te combineren is. Dat scheelt een hoop ruimte in de koffer. Voor een vakantie in Jávea mag badkleding natuurlijk niet ontbreken, wat makkelijke kleding om uit eten te kunnen gaan in één van de vele restaurants en voor excursies in de prachtige omgeving. En nog een speciale outfit voor als u wilt genieten van het nachtleven, dat Javea u ook te bieden heeft.

De schoenen

Het moeilijkste is om alles in de koffer te krijgen! Het is als een puzzel waar alle stukken moeten passen. Onderin de koffer kunt u het beste de zwaardere dingen doen, zoals schoenen. Deze kunt u het beste in een plastic tasje doen, zodat de kleding in de koffer niet vuil wordt. De schoenen kunnen opgevuld worden met sieraden en tevens kunt u sokken het beste naast de schoenen onderin de koffer doen.

T-shirts, broeken en rokken

Bovenop de schoenen komen de opgerolde T-shirts. Zo nemen de T-shirts minder ruimte in en zullen ze ook minder kreukelen. Daarbovenop komen de broeken en de rest van de kleding. U kunt deze in elkaar vouwen, dat neemt de minste ruimte in.

Riemen

In plaats van riemen dubbel te vouwen, kunt u ze het beste aan de zijkanten van de koffer leggen. U zou ze ook onder de overhemdboorden kunnen doen, zo blijven uw riemen mooi in vorm.

Kabels en nog meer kabels

Kabels en nog meer kabels, die van uw mobiele telefoon, tablet, hoofdtelefoons… De makelijkste manier om deze goed op te bergen is in een brillekoker. Zo kunt u ze altijd direkt terug vinden en heeft u alle kabels bij elkaar.

Tablets, mobiele telefoons en fotocameras

Dit zijn één van de belangrijkste artikelen die u iedere dag nodig heeft en ook op vakantie is dit geen uitzondering. Ons beste advies is om ze in een aparte koffer te doen. Als dit niet kan dan is ons advies om het in de midden van uw koffer te doen, zodat de artikelen beschermd blijven door uw kleren.

Voorzichtig met vloeistoffen

Er is niks erger dan dat u uw koffer openmaakt en deze volzit met zeep en/of aftershave. Om dit te voorkomen kunt u deze artikelen het beste apart verpakken in een plastic zak en deze goed afsluiten.

Lege zakken

Dit lijkt niet heel erg belangrijk maar een van de belangrijskte dingen die u het beste mee kunt nemen in uw koffer zijn lege plastic  zakken!  U kunt deze  weer gebruiken voor uw vuile of natte was en eventuele vieze schoenen.

Onnodige spullen

Het is heel verleidelijk om de koffer te vullen met spullen die uw “mischien nodig heeft”, maar alleen maar meer plaats innemen en uw koffer onnodig meer gewicht geeft.  Als u denkt dat u het niet gaat gebruiken, neem het dan niet mee.

 

Ons laatste advies is, bekijk uw koffer nog goed voordat u hem dichtdoet. En dan kunt u gaan genieten van uw welverdiende vakantie. Webvillas zorgt dat uw vakantiehuis of apartament in Javea klaar is om u te verwelkomen. Zoals u weet is uw vakantie ons werk!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *