Vakantieverhuur

Casa Tadorna nieuwe villa te huur in Jávea bij Webvillas.net


Casa Tadorna nieuwe villa te huur in Jávea bij Webvillas.net

Bij Webvillas zijn we altijd op zoek naar de beste villa’s en appartementen in Jávea waar u kunt genieten van een perfecte vakantie. Wij zijn blij om één ​​van onze nieuwste aanwinsten, Casa Tadorna, te presenteren gelegen in het gebied van Cap de la Nao in Javea. Ideaal voor gezinnen die willen genieten van een rustige vakantie in een natuurlijke omgeving in een villa voorzien van alle comfort.

Deze gezellige villa voor zes personen is gelegen op een perceel van 1.100 meter. Het heeft een woonoppervlakte van 120 m2 verdeeld over één verdieping met drie slaapkamers met elektrische rolluiken, 2 badkamers met ligbad, toilet en een wastafel, een woonkamer met open haard, twee banken en een fauteuil, plasma-tv en een dvd-speler.

Casa Tadorna nieuwe villa te huur in Jávea  bij Webvillas.net Casa Tadorna nieuwe villa te huur in Jávea  bij Webvillas.net

Deze villa in Javea heeft een prachtig terras met ligstoelen en een tuinstel, twee zonneschermen en een stenen barbecue en een privé zwembad van 8×4 meter. Vanuit de woonkamer komt u op het overdekte beglaasde terras met rieten meubels.

Alle accommodaties van Webvillas beschikken over  alle comfort om onze gasten zich thuis te laten voelen. Casa Tadorna heeft ook internet, het beschikt over airconditioning en centrale verwarming dus is het perfekt om te genieten op elk moment van het jaar.

Rustig gelegen met veel zon

Casa Tadorna bevindt zich in de urbanisatie Costa Nova in Javea, vlakbij het gebied Cabo de la Nao.  Dit is een van de meest karakteristieke kapen van de Middellandse Zee kust en ook de plaats die het  dichtst bij het eiland Ibiza ligt. Hoogtepunt is het vegetarische micro plantengroei. Het is tevens een aanrader om te gaan duiken en watersporten te beoefenen.

Casa Tadorna nieuwe villa te huur in Jávea  bij Webvillas.net Casa Tadorna nieuwe villa te huur in Jávea  bij Webvillas.net

 

Guardar



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *